Cupcakes !! (okè en een mislukte decoroll hihi)


Cupcakes.. altijd leuk, helemaal hip en ze horen er gewoon bij ! Toch maak ik ze eigenlijk nooit.. maar waarom niet ? Geen flauw idee eigenlijk.. Tijd om daar verandering in te brengen dan ! Omdat we gezellig naar de family in Waalwijk zouden gaan (pa & zijn vrouw gaan heerlijk op vakantie!) en we daar altijd allerlei heerlijks voorgeschoteld krijgen is het natuurlijk leuk om zelf ook wat mee te brengen.. zoals bijvoorbeeld.. juist.. Cupcakes !  Moet zeggen dat ik het toch wel heel leuk vond om te doen.. dus cakcakes maken ? Ja ! Zeker voor herhaling vatbaar ! Nou is het natuurlijk niet altijd rozegeur en manenschijn in m’n keukentje hihi.. Ik probeerde namelijk vandaag ook nog een Swiss cakeroll uit met een Rilakkuma print (jaja ben ook into kawaii hihi) maarrrr het was niet zo’n succes haha.. Ik denk misschien te lang gebakken gezien die aan alle kanten scheurde en er nog weinig viel op te rollen ! De print erin however was wel gelukt ! Dus dat heb ik er dan wel weer van opgestoken ! Deze week een beetje een drukke week dus zal de tweede poging er niet inzitten.. maar wellicht dat ik volgende week weer een poging ga wagen ! Ga natuurlijk net zo lang door tot ik m te pakken heb he !

 

Leave a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *