Taart en meer…


Een verjaardag.. een kinderfeestje.. een bruiloft.. een seizoensfeest.. iemand verassen.. of misschien een babyshower.. Er zijn heel wat gelegenheden te bedenken waarvoor je wat speciaals zou kunnen doen.. heel wat gelegenheden die vragen om bijvoorbeeld…. taart !!  Hoe leuk is het dan om een taart op tafel te kunnen zetten geheel in het thema dat voldoet aan jouw wensen ? Super toch ! Wil je liever cupcakes, koekjes of een hele sweettable ? Ook dat is mogelijk ! Met jouw wensen en ideeën en mijn creativiteit en natuurlijk a little touch of magic kunnen we samen iets moois op tafel toveren ! Neem contact met me op om je ideeën door te spreken, de mogelijkheden te bekijken, informatie over de prijzen (vanaf € 5,- pp), een afspraak te maken of een plaatsje te reserveren en wie weet kan ik je helpen om jouw speciale gelegenheid nog nét iets specialer te maken ! Klik hier voor een prijsopgave en om te kijken of wij nog plaats hebben op de gewenste datum.

Workshops

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je liever zelf die mooie taart wil maken.. weet je alleen niet hoe ? Dan kan ik je wellicht helpen! Heb je iets tussen mijn creaties gezien dat je graag zelf zou willen maken ? Aarzel dan niet om contact op te nemen zodat we kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn. Binnenkort zijn er ook online workshops beschikbaar 🙂

CakeSmash!

Viert jouw mini  binnenkort zijn of haar eerste verjaardag en wil je dit op een unieke manier vastleggen? Boek dan nu een CakeSmash met fotoshoot ! Lekker smullen en kliederen met handjes en voetjes ? Het mag vandaag allemaal ! Een reportage is mogelijk vanaf 115€. Je krijgt hiervoor 10 digitale foto’s en een verse Mega Cupcake waarbij je de kleuren zelf mag bepalen (voor 5€ extra mag je ook het thema bepalen bijv. Hello Kitty o.i.d). De fotoshoot vindt plaats in onze ruimte in Dordrecht, maar op locatie kan natuurlijk ook (Let wel; kleintjes zijn vaak meer op hun gemak in een vertrouwde omgeving ėn wij beschikken niet over een douche of dergelijke). Binnen een straal van 10 km rekenen wij standaard € 7,50 aan kosten. Buiten de straal van 10 km rekenen wij naast de 7,50 nog € 0,19 per kilometer.

Bezorgen

In principe bezorgen wij niet. Af en toe, bij wijze van uitzondering is het soms wel mogelijk. Voor bezorgen in Dordrecht en binnen een straal van 10 km rekenen wij dan standaard €7,50 aan bezorgkosten. Voor bezorgen buiten de straal van 10 km rekenen wij naast de € 7,50 bezorgkosten nog € 0,19 per kilometer.

Fotografie

Ook voor foto’s with a little touch of magic bent u bij ons aan het juiste adres ! Wij verzorgen niet alleen de CakeSmash fotoshoots, maar wij leggen ook andere bijzondere momenten in uw leven vast. Kijk voor meer informatie op Amrani Photography.