Voorwaarden Reading


Etische Code

Ik zal niet over iemand anders lezen dan alleen jij. Hoewel andere mensen mogelijk voorkomen in jouw vraag/situatie en mogelijk worden genoemd in jouw reading, zal ik de kaarten niet gebruiken om informatie over hen te achterhalen. Vraag me dan ook niet om in het hart van iemand anders dan dat van jezelf te kijken. Dit is onethisch en, naar mijn mening, onmogelijk. Jouw reading zal op jou gericht zijn.

Voorbeelden van ‘vragen over derden’ zijn onder meer:

“Zal (andere persoon) mijn partner worden ?”, “Wat denkt (andere persoon) over mij?”, of “Wat zal het resultaat zijn van mijn relatie met (andere persoon)?”. Vragen die betrekking hebben over andermans gevoelens, gedachten of acties zal ik niet beantwoorden.

Hoewel ik misschien lees over het pad waarop jij je nu bevindt en waar het naartoe zal leiden, voorspel ik niet de toekomst. Readings worden gegeven met dien verstande dat je een volwassene bent met een eigen vrije wil. Ik ben daarom ook niet verantwoordelijk voor enige acties of gebeurtenissen die plaatsvinden na de reading. Mijn readings zijn gebaseerd op mijn vaste overtuiging dat we onze eigen wegen in het leven kiezen en verantwoordelijk zijn voor onze eigen acties.

Mijn doel om voor iemand te lezen zal altijd zijn om hen te helpen tot hun eigen conclusie te komen. Ik zal niemand aanmoedigen om afhankelijk van mij te worden. Hoewel ik wel vervolg-readingen geef, weiger ik readings wanneer ik het idee heb dat iemand afhankelijk wordt, of de readings gebruikt om een probleem te vermijden. Ik zal geen medisch, juridisch of financieel advies geven en ik geef geen readings aan minderjarigen.

Algemene Voorwaarden 

Readings worden pas gegeven wanneer de betaling is voltooid. Readings per mail worden normaal binnen een week na betaling ontvangen. Wanneer ik bang ben dat ik dit niet ga redden, dan laat ik het je weten. Ik behoud mij het recht voor om readings te weigeren als dat mijn keuze is. In dit geval wordt een volledige restitutie gegeven wanneer de betaling al was voldaan.

Wanneer je een reading boekt, betaal je voor mijn tijd en expertise en eventueel een mail met mijn ideeën. De tarot lezingen zijn bedoeld voor ‘entertainment”-doeleinden.

Teruggave Beleid

Begrijp alsjeblieft dat ik geen restituties kan geven voor readings wanneer deze eenmaal zijn voltooid. Ongeacht hoe jij je voelt over de reading, je hebt de tijd, expertise en eventueel de mail ontvangen waarvoor je hebt betaald. Het is jouw verantwoordelijkheid om jezelf ervan te overtuigen dat ik de juiste lezer voor jou ben, vóórdat je een reading boekt.