Happy Birthday princess !


Mama als ik jarig ben dan wil ik een Hello Kitty taart !  Nou gister was het dan zo ver..mijn prinses 10 jaar geworden.. en natuurlijk heeft mama haar best gedaan om een Hello Kitty taart te maken voor de kleine grote meid 🙂 Heb me deze keer gewaagd aan een stapeltaart met fondant. Natuurlijk mezelf weer voorbereid door uit te zoeken hoe dat nou eigenlijk precies allemaal in z’n werk gaat en goh ik leer steeds meer en meer.. Allerlei technieken komen voorbij en termen waarvan ik eerder zelfs nooit van had gehoord ! (Je hebt bijv. dowel rods nodig.. dowel rods.. euh wat ? haha) Maar gelukkig is het hartstikke leuk om te blijven experimenteren en oefenen. Inmiddels is m’n biscuit al aardig naar wens en is het tijd om met 2 lagen vulling te werken 🙂 Heb gekozen voor aardbeien en zwitserse room.. Hiervoor moest ik dus eerst slagroom kloppen. Iets waarvan ik altijd dacht erg simpel te zijn mislukte meteen haha ! Lees me overal over in en zoek van alles uit.. behalve over hoe ik slagroom moest kloppen want dat kon ik zo zelf wel verzinnen… dacht ik… niet dus haha mijn slagroom leek meer op geschifte boter… Toch maar even inlezen dan 😀 Het heeft een flink aantal uurtjes geduurd om te maken, maar m’n kleine meid was blij met haar taart en de reacties op de smaak waren gelukkig heel positief en dat maakt het allemaal goed !

 

Leave a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *