Happy Easter for everyone !


Omdat ik lekker even op vakantie ben geweest met mijn gezinnetje en het daarna een beetje druk is geweest heeft het bakken helaas even stil gelegen. Wel kwam ik op vakantie veel super leuke bak-spulletjes tegen die ik natuurlijk niet kon laten liggen.. Een extra koffer gekocht (want ik kreeg die leuke rollers enzo met geen mogelijkheid meer bij de rest) en hup mee naar Nederland ! Heb de afgelopen weken weer aardig wat filmpjes bekeken, gelezen en inspiratie opgedaan en gezien Pasen voor de deur staat is het een mooi moment om te kijken of ik wat ik in m’n hoofd heb ook in praktijk te brengen 🙂 Deze keer wil ik meer met botercreme werken, Royal Icing uitproberen en nu ik toch al met van alles wil experimenteren wil ik ook alles zelf op kleur brengen. Nadat ik de juiste spulletjes in huis gehaald heb (denk aan kleurenpasta’s en de juiste nozzles enzo) ben ik aan de slag gegaan.. Het resultaat: een paastaart met 2 lagen vulling (zwitserse room en aardbeien), een mandje ‘geweven’ van botercreme en spuitmondje 47 van wilton, en gras van Royal Icing. Vond het een super leuk “taartproject”.. en leerzaam ook weer (hoe houd je royal icing zacht bijvoorbeeld haha)  Voor een allereerste keer met botercreme werken ben ik toch wel dik tevreden met het resultaat !

pasen

Leave a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *