Mijn eerste taartje !


Met trots presenteer ik hierbij mijn allereerste taartje ! Want ja.. ineens heb je het ! taart bakken haha ! Na een poosje zoeken en bladeren door de wirwar aan recepten op het net, een heleboel howto’s gelezen te hebben toch maar gewoon begonnen aan mijn experiment 🙂 Van te voren natuurlijk niet stil gestaan bij het feit dat er eigenlijk best wel veel bij komt kijken en dat er dan toch wel aardig wat tijd in gaat zitten.. Uiteindelijk ben ik wel tevreden met het resultaat.. een vanillebiscuit gevuld met botercreme en jam onder een laag fondant. De taart bekleden is wel iets waar ik nog even de handigheid in moet vinden hihi want het duurde best even voor ik die grote lap fondant er mooi overheen kreeg ! Maarrrr al met al vond ik het erg leuk om te doen en ik denk dat een nieuwe hobby is geboren vandaag 🙂

Leave a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *