PME Sugarpaste les 2


Vandaag werken we met een echte taart. Ik heb een vanillebiscuit gemaakt en voor de vulling een aardbeiencréme gemaakt en aardbeienjam meegenomen. Na eerst een stukje theorie zijn we begonnen met het vullen en bekleden van de taart waarna we weer verder gingen met allerlei verschillende technieken. Ik heb weer veel nieuwe dingetjes geleerd vandaag.. technieken.. benamingen.. en krijg zowaar een cursus Belgisch erbij hihi ! We hebben weer erg veel  gelachen en ik kijk nu alweer uit naar de volgende les ! Tijdens de lunch ben ik de winkel ingedoken haha erg hoor zo’n winkel erbij ! Als ik daar zo rondloop dan heb ik in mijn hoofd ineens echt alles zwaar nodig hahaha

Over de resultaten van vandaag ben ik best wel weer tevreden ! Ben blij dat ik de stap heb genomen dit te doen !

Voor volgende week hebben we huiswerk meegekregen.. een stapeltaartje (2 lagen) waarvan 1 met hoeken.. Nou ik heb nog nooit eerder een vierkante taart bekleed dus ik ga voor 2 vierkante taartjes hihi lekker optimistisch ! Wel op een dummy want die kan ik dan weer zo leuk naast die andere zetten !

Leave a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *