PME Sugarpaste les 3


De huiswerkopdracht van vandaag was een stapeltaart waarvan minimaal 1 met hoeken.. Ik heb gekozen voor een stapeltaart met 2 vierkante dummy’s omdat ik eigenlijk nog niet eerder een vierkante taart heb bekleed dus zo kon ik meteen goed oefenen ! De technieken die wel tot nu toe hebben geleerd moesten erin terugkomen (niet allemaal natuurlijk want dat is haast onmogelijk hihi).. Het bekleden was even wennen, best lastig de eerste keer want het is toch wel anders als met een ronde taart, maar gelukkig ging het allemaal goed. Had in het begin nog niet echt een idee van wat ik precies wilde maken, maar gaande weg komen er dan toch steeds meer ideetjes in me op die ik erin heb verwerkt.. De lussenstrik, het gebruik van uitstekers, krimping, frilling en draperieën.. allemaal dingen die ik tot nu toe heb geleerd en die ik heb geprobeerd toe te passen op deze taart hihi. Het was best wat werk maar uiteindelijk ben ik erg tevreden met het resultaat !

PME 3

Leave a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *