Wedding Cake Sugar Skulls !


Een hele speciale bruidstaart voor een heel speciaal bruidspaar en wat een uitdaging was dit voor mij ! Awesome !

Allereerst een voorbespreking gevolgd door een proeverij met als resultaat:

 

Een bruidstaart in de kleur ivoor..met ivoorkleurige rozen, zwarte rozen, ivoorkleurige parelkettingen.. vlinders en andere bloemetjes met donderrode accenten zoals het rood wat voorkomt in de bruidsjurk.. 2 sugarskulls, geïnspireerd op een schilderij uit de woonkamer.. 11 minitaartjes en 75 cupcakes in het thema van de weddingcake.. witte chocoladecrème.. bananencrème.. lemoncurd.. aardbeienconfiture.. witte ganache.. Wauwie te gek ! Ik hou van de classic weddingcake.. maar mogen afwijken van de standaard vind ik super !

Ik moet bekennen dat ik zenuwachtig was.. want het was toch wel een beetje uit mijn comfort-zone hihi.. Het kostte mij een slapeloze nacht..en toen de aanstaande bruid na een berichtje van mij ivm de bezorging zei; “nou tot morgen !” viel ik zowaar van mijn stoel en was de chaos in mijn hoofd compleet 😀 ik had toch écht overmorgen in mijn agenda staan ! hahaha eind goed al goed ze bedoelde overmorgen… pffffieeeeuww !!

Een slapeloze nacht, maar ik was blij met het eindresultaat ! Gelukkig was het bruidspaar ook tevreden en ik vind het geweldig dat ik een steentje heb mogen bijdragen aan een mooie en onvergetelijke dag van 2 mooie mensen ! Marjan en Marcel.. ben blij dat ik jullie heb leren kennen en ik wens jullie heel veel geluk saampjes !

Preparation

 

 

Leave a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *