PME Sugarpaste les 1


Vorige week nog aan het googlen en vandaag al begonnen met mijn 1e les !  De how-to filmpjes op youtube zijn natuurlijk hartstikke handig en leuk, maar ik wil meer ! Dus het internet afgestruind naar wat ik het beste kon doen.. gevraagd naar de meningen van anderen.. workshops ? Wilton ? PME ?  Uiteindelijk gekozen voor de PME omdat ik denk dat die het meest uitgebreid is 😀 Maar waar ?! hiihi Weer verder struinen.. sites bekijken.. lezen.. wat is qua reistijd te doen.. goed je kent het wel. Ik heb gekozen voor Fun with Cakes in Ravels ! Ben blij met mijn keuze want het was een super leuke dag ! Omdat ik niet graag auto rijd (lees: ik rij enkel in Tilburg of naar de Efteling hihi) en graag op tijd wil komen, was manlief zo aardig om mij vandaag weg te brengen 🙂  Na een half uurtje waren we gearriveerd en werden we hartelijk ontvangen in de mooie workshopruimte met hele leuke winkel (oooh jeee!) Een mooie starterskit met leuke spulletjes een werkboek en aan de slag ! We werken vandaag op een dummy.. Dat was voor mij al erg leuk gezien ik dat nooit eerder had gedaan hihi en het leukste is dat ik deze dan mooi kan bewaren thuis !

Het waren toch best een aantal uurtjes, maar omdat we eigenlijk steeds bezig waren, er veel nieuwe technieken voorbij kwamen, we interessante informatie kregen en veel hebben gelachen, vloog de tijd voorbij. Ben best een beetje trots op het eindresultaat van m’n eerste les en op naar de tweede !

PME1

Leave a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *